Deși scopul galei Romanian Star Awards a fost, în primul rând, acela de a aduce un zâmbet pe chipul celor trei prieteni ale căror situații au fost prezentate,  un alt motiv de bucurie, atât pentru invitați, cât și pentru organizatori, a fost acela de a premia unele din cele mai de succes personalități din România. Au fost invitate figuri consacrate din sport, presă, televiziune, afaceri, dar și din lumea mondenă, iar aceia dintre ei care s-au evidențiat prin rezultate extraordinare în ultimul an, au fost premiati, pentru a sublinia recunoașterea și dragostea ce li se cuvine.

                S-au oferit 26 de premii, pentru reușite din domenii diverse, iar pulbicul s-a putut bucura de un mic discurs din partea fiecărei personalități ce a pășit pe podium.

                Primul premiu a fost oferit Biancăi Sârbu, căreia i s-au recunoscut meritele de mama care a luptat pentru copiii ei, dedicându-le viața și oferindu-le toată dragostea din lume atunci când destinul a ales ca tatăl copiilor să îi vegheze din cer. Trofeul  Most Devoted VIP Mother a emoționat tot publicul, iar seara promitea surprize. A urmat premiul Best Night News Show care a fost decernat, așa cum era de așteptat, lui ALEXANDRU CONSTANTIN și DIANA BART, un cuplu profesional ce ne-a obișnuit deja cu profesionalismul și naturalețea lor.

                MONICA BÂRLĂDEANU a delectat toată audiența cu prezența ei și, totodată, aceasta a revendicat premiul Most Refined Romanian Star, ocazie cu care a ținut un scurt discurs ce i-a subliniat încă odată rafinamentul. Nu putea să lipsească din această gală, JORGE, o prezență radiantă ce fură inimile femeilor ce-l întâlnesc, motiv pentru care acesta a primit premiul Sexiest Male Star. În același spectru radiant, NATALIA MATEUȚ, a primit bine meritatul premiu Sexiest Female TV Star.

                Din fascinanta lume a serialelor de televiziune, o actriță foarte iubită de fani, cărora le dedică toate rolurile cu pasiune și profesionalism, DOINIȚA OANCEA, a primit premiul Best Acting Performance in a TV Project. RONA HARTNER  a continuat seria starurilor premiate în seara galei, aceasta primind  premiul Best Romanian Actress Abroad, pentru recunoașterea unei cariere internaționale plină de succese. Iar cum munca de echipă reușeste de cele mai multe ori să aducă rezultate excepționale atunci cand membrii acesteia au o chimie profundă, COVE, împreună cu echipa VORBSTE LUMEA, a prmit premiul Best Morning Show.

                NUAMI DINESCU este deja recunoscută pentru demersurile de salvare a micilor prieteni patrupezi, celebra prezentatoare tv primind titulatura de Best Pet Rescue Ambassador. Iar premiul Best Charity Ambassador, a fost primit de GLORIA MUREȘAN, vedeta care a reușit să construiască un proiect umanitar de amploare în pofida vârstei fragede pe care o are. Pentru performanțele remarcabile obținute în sport ce au adus o lumină favorabilă țării căreia i-a purtat cu mândrie steagul de atâtea ori în mediul internațional, ELISABETA LIPĂ,  a primit binemeritatul premiu Best Romanian Sport Ambassador.

                DJ WANDA, o personalitate care ne-a obișnuit să spargă barierele conformismului și al banalului a primit premiul Coolest Romanian Star. Iar lui PAUL BĂLĂNEANU i-au fost recunoscute meritele celui care a construit brandul Paul Studio Express, acesta primind trofeul Best Hair – Stylist.

                A adus inovație și rafinament în universul vestimentar, a conceput ținute de covor roșu pentru majoritatea celebrităților autohtone, iar în cadrul galei Romanian Star Awards, RITA MUREȘAN,  a primit trofeul Best Romanian Designer. Trofeul Best Romanian Stylist a fost primit de inconfundabila ADINA BUZATU, o figură autohtonă remarcabilă și o adevărată profesionistă.

                Modelling-ul este o altă mare pasiune a ei și numeroasele prezențe pepodiumurile internaționale de modă atestă acest lucru. GLORIA MUREȘAN a primit  trofeul  pentru cel mai bun model din România. Decenii de carieră spectaculoasă stau mărturie pentru valoarea inestimabilă a acestui bun național care  a primit omagiile și aplauzele invitaților și  unei întregi națiuni. MIRABELA DAUER a primit trofeul Romanian Music Legend.

                Pentru că au revoluționat muzica Gipsy Balcanică și au creat astfel un precedent la nivel mondial, GIPSY CASUAL, a primit trofeul Best Romanian Band Abroad. ELENA GHEORGHE a primit binemeritatul trofeu Best Artistic Performance iar lui ILIE NĂSTASE i-au fost recunoscute meritele impresionabilei cariere pe care a construit-o cu premiul Magic Hands. De la legenda tenisului internațional s-a trecut cu pași repezi către domeniul de business, pentru a premia persoanele publice de succes din zona afacerilor. ADELINA PESTRIȚU,  și-a revendicat premiul Best Social Media Diva iar GEANINEI ILIEȘ i-au fost recunoscute calitățile cu premiul Beautiful Business Lady.

                Antreprenor de succes în domeniul locațiilor pentru ceremonii, fondatoare a uneia dintre primele și cele mai importante clinici de frumusețe din Capitală, soție devotată, mamă, FEMEIE în adevăratul sens al cuvântului, remarcându-se prin tenacitate și un caracter puternic, MIHAELA BORCEA  a primit tofeul Most Successful Business Woman iar SILVIU PRIGOANĂ  a primit trofeul care îi confirmă încă o dată statutul de cel mai de succes om de afaceri din România.

                Premiul Best New Comer in HORECA Business a fost câștigat de Wasim Nazer, pentru susținerea în lupta pentru cele 3 cazuri umanitare, iar decernarea premiilor  s-a încheiat cu trofeul primit de OANA ZĂVORANU pentru spiritul antreprenorial, pentru stilul unic și aparițiile spectaculoase, pentru atitudinea sa ce inspiră putere, dar mai ales pentru frumusețe.

                Gala caritabilă Romanian Star Awards a decernat trofee, a unit inimi și a adus o notă strălucitoare unor povești triste, dar care, datorită invitaților și donatorilor, se vor încheia cu happy-end.