WOW Media are deosebita plăcere de a prezenta prima ediție a galei „Romanian Star Awards”:

Evenimentul a avut loc luni, 14 mai, la Opulence Ballroom & Events, în fața unui public numeros, având parte de o organizare de excepție, atât din partea reprezentanților televiziunii, cât și din partea echipei Opulence Ballroom & Events.

Gala, prezentată de Gabriel Coveșeanu și Lavinia Pârva, recompensează excelența și performanța celor mai cunoscute personaje ale showbizului  românesc,  aducând în atenție trei cazuri sociale.

DARIA- A fi părinte este cel mai frumos dar ceresc însă poate fi și cea mai mare pedeapsă atunci când diagnosticul cumplit de leucemie cade asupra copilului tău de doar 3 ani și 4 luni. Până în data de 26 martie, Daria era o minune de fetiță frumoasă, cu bucuria de a se juca și a crește sub ochii fericiți ai Andreei, mama sa. Lipsa tatălui era deja o pată neagră în povestea copilăriei Dariei, când soarta crudă a decis să le ofere atât mamei, cât și fetiței ei, o încercare foarte grea, care poartă denumirea de Leucemie acută limfoblastică. Sistemul medical românesc a dat deja dovadă de incompetență și în cazul Dariei, iar șansa ei de a învinge boala o reprezintă clinica pediatrică Bambino Gèsu din Roma, unde costurile s-ar ridica la aproximativ 20.000 de euro. Menționăm că Asociația ” Centrul pentru Educație și Promovare Culturală ” ne-a semnalat situația delicată a Dariei și îi susține atât pe micuță cât și pe băiețelul pe care urmează să vi-l prezint.

Edi Coți- Al doilea caz special pentru care s-au adunat atâția îngeri protectori în sală este Edi, un copil de 10 ani care trăiește în scaun cu rotile de când s-a născut. Medicii au reușit să salveze în 2008 viața mamei și a bebelușului dar de la momentul venirii pe lume Edi a rămas cu pareză cerebrală care îl ține prizonier într-un scaun cu rotile, având mult sub greutatea medie a vârstei. Singura șansă de a avea o viață normală este un tratament cu celule stem la o renumită clinică din Turcia. Pentru un părinte nu există durere mai mare decât aceea de a ști prețul vieții copilului său  : 60.000 de euro …

Betty-Al treilea vis pentru care luptăm în această seară poartă numele Betty și se materializează într-o făptură delicată și cu mare dorință de a trăi pentru copilul ei de 7 ani. Ea a înțeles încă din prima clipă că Denis este sensul vieții ei și universul întreg a început să graviteze în jurul lui mai ales de când tatăl a ales să îi părăsească. Betty a renunțat în 2014 la o parte din feminitatea ei atunci când s-a întâlnit cu cancerul pentru întâia oară. A acceptat să îi fie extirpate ovarele și un sân fără să clipească, sperând că sacrificiul ei va fi unul mic în comparație cu darul unei vieți liniștite, fără cancer. Din păcate această bestie care a răpit oameni dragi din viața fiecăruia dintre noi nu știe ce este corectitudinea și nu se lasă înduplecată nici de rugăminți, nici de sacrificii și nici de dragostea unei mame. La nici un an de la operația anterioară, Betty a descoperit că are metastaze osoase. Dar ca orice mamă, ea luptă pentru viață și pentru băiețelul ei și are nevoie de susținerea noastră, a tuturor. Cu ajutorul nostru, Betty poate primi minunate daruri : Crăciunul, absolvirea liceului de către Denis și nunta fiului ei.

Pe parcursul Galei au fost donate obiecte personale ale celebrităților , acestea fiind ulterior licitate.

Obiecte donate:

Rona Hartner – tablou ;

Nuami Dinescu- opinci lucrate manual de un meșteșugar din Maramureș , șosete din lână lucrate de         mama sa;

Ilinca Odăbescu- cercei creați de Iulia Albu;

Iulia Albu-brățară;

Doinița Oancea – costum;

Simona Pătruleasa –tablou pictat de ea;

Roxana Nemeș- jachetă creată de Studio Cabal;

Adina Buzatu- papion Ascot din mătase naturală;

Raluca Bădulescu- sandale , salopetă;

Laurette- rochie;

Elisabeta Lipa- tricou Adidas;

Diana Bisinicu- top lucrat manual;

Bianca Sârbu- rochie;

Nicoleta Negura- rochie;

Crina Matei – cămașă designer Georgiana Stavrositu , fustă  donată de designer;

Bogdan Olteanu- tablou;

Măiioara Gheorghe- plic  din piele;

Leena G + Elena Gheorghe – adidași și bocanci.

 

Le mulţumim tuturor celor care ni s-au alăturat în demersul nostru  şi au donat obiecte persoanale în scopul susținerii celor trei cazuri.